• slide1

  Verkoop van tarwe

  Aanvoer van vloeibare en vaste mest
  Verhandelen van graan en stro
  Export compost

  Wanneer de oogstperiode in zicht komt, wilt u de verkoop van tarwe goed geregeld hebben. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het vervoer en de verhandeling van tarwe? Zoek dan niet verder. Renske’s BVBA heeft jarenlange ervaring in de verhandeling en verkoop van tarwe, gerst, hooi en stro. Lees meer over de mogelijkheden rondom de verkoop van tarwe bij Renske’s BVBA. Direct de verkoop van tarwe regelen? Contacteer ons dan nu meteen.

  Zoekt u een ervaren partner?

  Neem contact met ons op!

De toepassingen van verkoop van tarwe

Tarwe is een graansoort, die behoort tot de grassenfamilie. De tarwekorrel is eetbaar en vormt een belangrijke bron van vezels, vitamines en mineralen. Tarwe is de meest verbouwde graansoort ter wereld. Zo worden tarwekorrels onder meer verwerkt in meel, bloem, brood, couscous, gebak, koeken en bier. In België geteelde tarwe wordt vooral als diervoeder gebruikt. Tarwe in diervoeder vormt een hoogwaardige zetmeel- en energiebron voor veel dieren.

Tarwe verkopen

Na het telen van tarwe is de verkoop de volgende stap. Renske’s BVBA neemt het vervoer en de verhandeling van tarwe volledig voor u uit handen. Met walking floor transport kunnen we snel laden en lossen op verschillende locaties. Waarheen de tarwe ook moet worden vervoerd, Renske’s BVBA zorgt voor een vlekkeloos transport. Naast de verhandeling van tarwe, kunt u Renske’s BVBA ook inschakelen voor:

Renske’s BVBA is de ideale partner voor de verhandeling van granen en meer.

Regel direct de verkoop van tarwe

Wilt u de verkoop van tarwe meteen regelen? Stuur een aanvraag voor de verkoop van tarwe via info@renskes.be. Heeft u vragen over de verhandeling en verkoop van tarwe via ons bedrijf? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken via +32 14 65 88 36 of +32 478/31 92 72.