• slide1

  Verkoop van gerst

  Aanvoer van vloeibare en vaste mest
  Verhandelen van graan en stro
  Export compost

  Bent u op zoek naar een betrouwbare transporteur voor de verhandeling en verkoop van gerst? Renske’s BVBA regelt de aanvoer en het transport van diervoeders. Denk daarbij aan granen zoals tarwe en gerst, maar ook stro en hooi. Renske’s BVBA verzorgt walking floor transport van gerst in België en Nederland. Wilt u alles weten over de verkoop van gerst en verhandeling van granen via Renske’s BVBA? Neem dan direct contact met ons op of lees verder.

  Zoekt u een ervaren partner?

  Neem contact met ons op!

De graansoort gerst

Gerst is een graansoort, die net als tarwe, haver en rogge tot de plantenfamilie van grassen behoort. Deze eenjarige zomerplant of tweejarige winterplant bevat gerstkorrels. De korrel is vergroeid met de omhullende kafjes, die gescheiden moeten worden van het zaad. Gerst ziet eruit als een dikke, bruine rijstkorrel. Ontkiemende gerstkorrels worden gebruikt voor de productie van bier en whisky. Gerst is rijk aan mineralen, zoals ijzer en calcium, en biedt tal van gezondheidsvoordelen.

Gerst verkopen

Produceert u gerst en wilt u de graanopbrengst verhandelen? Renske’s BVBA neemt de verkoop van gerst volledig voor u uit handen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van walking floors. Zo worden de opleggers gemakkelijk geladen vanaf het boerenland of vanuit de graansilo’s. Renske’s BVBA transporteert de gerst vervolgens naar de gewenste locatie in Nederland of België. Naast het verkopen van granen kunt u bij ons bedrijf ook terecht voor:

Renske’s BVBA verkoopt, verhandelt en transporteert de producten naar het juiste adres.

Neem contact op voor de verkoop van gerst

Zoekt u een partij voor de verhandeling en verkoop van gerst? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Stuur een e-mail naar info@renskes.be en regel direct de verkoop van gerst. Bent u benieuwd naar onze werkwijze met betrekking tot de verkoop van gerst? Of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via +32 14 65 88 36 of +32 478/31 92 72.