• slide1

  Mestverwerkingsbedrijf

  Aanvoer van vloeibare en vaste mest
  Verhandelen van graan en stro
  Export compost

  Renske’s BVBA is hét mestverwerkingsbedrijf in Vlaanderen, België. We regelen de aanvoer en export van vaste mest en bijna alle soorten vloeibare mest. Ook leveren en exporteren we compost en vervoeren we diverse soorten granen en stro. Daarnaast injecteert mestverwerkingsbedrijf Renske’s BVBA zowel weilanden als akkerland met vloeibare mest met een Vredo-zelfrijder. Wij leveren kwalitatieve mest voor bedrijven in de branche. Lees verder en ontdek hoe onze onderneming te werk gaat!

  Zoekt u een ervaren partner?

  Neem contact met ons op!

Waarom een mestverwerkingsbedrijf inschakelen voor de aanvoer en export van mest?

Onze kennis van mest voor bedrijven gaat verder dan het gemiddelde. Iedere boer of veehouder mag slechts een beperkte hoeveelheid dierlijke mest uitrijden op het land. Dat komt omdat de mest stikstof en fosfaat bevat, wat in een te grote hoeveelheid schadelijk is voor de bodem en het milieu. Daarom is het verstandig om een mestverwerkingsbedrijf in te schakelen voor het exporteren van het mestoverschot. Nadat de mest is verwerkt door het mestverwerkingsbedrijf, kunt u de eindproducten van dat proces weer laten aanvoeren door Renske’s BVBA.

Wat houdt mestverwerking precies in?

Bij mestverwerking worden dierlijke meststoffen behandeld en omgezet naar een ander eindproduct. Hierbij is nog slechts 10% organisch stofgehalte aanwezig in de mest. Mestverwerking is een onomkeerbaar proces, waarbij diverse eindproducten ontstaan. Het vergisten van mest staat bekend als co-vergisting. Wanneer de mest minimaal 60 minuten is verhit tot minimaal 70°C of een beheerste thermische of chemische behandeling heeft ondergaan waarbij ziekteverwekkers worden gedood, is er sprake van gehygiëniseerde mest die u kunt gebruiken voor bedrijven binnen de sector. Ook voor onderstaande zaken kunt u bij ons terecht:

Renske’s BVBA regelt het allemaal.

Neem contact op met ons team

Wilt u direct vloeibare mest laten aanvoeren? Bent u op zoek naar een mestverwerkingsbedrijf dat vloeibare mest voor u kan injecteren op weiland en akkerland? Wilt u eerder samenwerken met een professionele diervoederhandel? Of zoekt u een bedrijf voor de export van vaste mest of vloeibare mest voor agrarische bedrijven? Contacteer ons nu meteen. Stuur een e-mail naar info@renskes.be of bel naar +32 14 65 88 36 of +32 478/31 92 72.