• slide1

  Verkoop van graan

  Aanvoer van vloeibare en vaste mest
  Verhandelen van graan en stro
  Export compost

  Zoekt u een ervaren, betrouwbare partner voor de verhandeling en verkoop van graan? Renske’s BVBA verhandelt al jarenlang granen in Belgie en Nederland. Wij regelen het vervoer en het transport van diervoeders en granen voor veehouders en boeren. Met walking floor transport kunnen we op vele plekken eenvoudig en snel laden en lossen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verkoop van graan via Renske’s BVBA voor uw bedrijf? Op deze pagina vertellen we u alles over de verhandeling en verkoop van graan.

  Zoekt u een ervaren partner?

  Neem contact met ons op!

Diverse mogelijkheden voor de verkoop van graan

In de oogstperiode bent u op zoek naar een flexibele partner voor het verhandelen en verkopen van graan. Renske’s BVBA biedt diverse mogelijkheden voor de verkoop van graan. Zo transporteren wij niet alleen graan in Vlaanderen, maar ook in Nederland. Onze grote vrachtwagens kunnen eenvoudig graan transporteren dankzij ons walking floor transport. Overal waar de vrachtwagen kan komen, kunnen we eenvoudig laden en lossen. Extra hoogte om te kunnen kiepen is hierbij niet nodig. Daarmee is Renske’s BVBA de ideale partner tijdens het oogsten van graan.

Graan is gezond voor mens en dier

Graan is de verzamelnaam voor alle eetbare zaden uit de grassenfamilie. Voorbeelden van graan zijn tarwe, gerst, rogge, haver, rijst, gierst en maïs. Graankorrels bestaan uit een kiem, meelkern en zemel. De korrels bevatten vezels, vitamines, mineralen en eiwitten. Daarom vormt graan een van de belangrijkste ingrediënten, niet alleen in onze dagelijkse voeding, maar ook in natuurlijk diervoeder. Behalve graan zijn we bovendien ook gespecialiseerd in de verkoop van tarwe!

Contacteer ons voor de verkoop van graan

Wilt u Renske’s BVBA inschakelen voor de verkoop van graan? Heeft u interesse in dierlijke mest? Stuur dan direct een e-mail naar info@renskes.be. Wellicht heeft u nog vragen over de werkwijze van ons mestverwerkingsbedrijf of de verhandeling van graan? Of wilt u ons inschakelen voor een andere dienst? We exporteren ook compost naar het buitenland. Stel uw vragen via e-mail of neem telefonisch contact op. U kunt ons bereiken via +32 14 65 88 36 of +32 478/31 92 72.