• slide1

  Diervoederhandel

  Aanvoer van vloeibare en vaste mest
  Verhandelen van graan en stro
  Export compost

  Bent u op zoek naar een diervoederhandel voor het leveren of transporteren van diervoeder? Renske’s BVBA is een diervoederhandel die onder meer gerst, tarwe, gerst stro, tarwe stro en hooi verhandelt. Een hoge kwaliteit van diervoeder is belangrijk. Voor het milieu, maar vooral ook voor de gezondheid van de dieren en de producten die zij produceren. Als diervoederhandel voldoet Renske’s BVBA aan de hygiëne-eisen van de diervoederhygiëneverordering.

  Zoekt u een ervaren partner?

  Neem contact met ons op!

Transport van diervoeder

Als diervoederhandel levert en transporteert Renske’s BVBA verschillende soorten diervoeder. Een groot voordeel is dat Renske’s BVBA beschikt over walking floor transport. Onze vrachtwagen bevat een hydraulische vloer, waarmee losse goederen eenvoudig gestort kunnen worden. Dankzij de automatische vloer is er geen extra hoge ruimte nodig voor het lossen van de oplegger, want er hoeft niet gekiept te worden. Dit type transport is daarom ideaal voor het leveren van diervoeder zoals granen en stro.

Granen: gerst en tarwe

Ons bedrijf levert verschillende granen als diervoederhandel, zoals gerst en tarwe. Granen bevatten zetmeel, eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels en zijn daarmee gezond als diervoeder. Naast het leveren van tarwe- en gerstkorrels, verhandelt Renske’s BVBA ook:

Neem contact op met dé diervoederhandel

Wilt u granen of stro kopen bij diervoederhandel Renske’s BVBA? Of wilt u hoogwaardige granen, hooi of stro laten transporteren door de diervoederhandel? Stuur dan een e-mail naar info@renskes.be. Heeft u vragen over de verschillende soorten diervoeder? Wilt u weten welke levertijd de diervoederhandel hanteert of heeft u nog een andere vraag? Neem dan telefonisch contact op via +32 14 65 88 36 of +32 478/31 92 72.