• slide1

  Bouwland injecteren

  Aanvoer van vloeibare en vaste mest
  Verhandelen van graan en stro
  Export compost

  Wilt u bouwland laten injecteren met vloeibare mest? Dan bent u bij Renske’s BVBA aan het juiste adres. Met een Vredo-zelfrijder injecteren wij akker- en grasland met vloeibare mest. Bij Renske’s BVBA hebt u helemaal geen omkijken naar het injecteren van uw bouwland. U kunt ons namelijk niet alleen inschakelen voor het injecteren van vloeibare mest, maar ook voor het aanvoeren daarvan middels transport. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het injecteren van uw bouwland.

  Zoekt u een ervaren partner?

  Neem contact met ons op!

Voordelen van bouwland injecteren

Grasland en bouwland injecteren biedt verschillende voordelen ten opzichte van oppervlakte-bemesting. De vloeibare mest wordt direct in de bodem geïnjecteerd. Hierdoor vermindert de uitspoeling van mest, ammoniakvervluchtiging en stankoverlast. Er wordt tijd bespaard doordat de mest niet onder de bodem gewerkt hoeft te worden. Wanneer u Renske’s BVBA inschakelt voor het injecteren van uw grasland en bouwland, hoeft u zelf geen mestinjecteur aan te schaffen.

Wanneer is het tijd voor de injectie?

In België en Nederland zijn er vanuit de regering strenge eisen over het uitrijden van mest. Zo zijn er richtlijnen voor de hoeveelheid mest die mag worden uitgereden, maar ook regels voor wanneer dat mag. Ook worden er eisen gesteld aan de manier waarop de mest op het land wordt aangebracht. Bijna altijd is bemesten via injectie verplicht. Renske’s BVBA biedt de ideale oplossing met de Vredo-zelfrijder. Schakel ons daarom in voor het injecteren van uw bouw- en grasland. Ook voor onderstaande kunt u bij ons terecht:

Of het nu gaat om alleen injecteren, of om het transport van vloeibare mest, Renske’s BVBA staat voor u klaar.

Van A tot Z uw grasland injecteren

Waarom kiest u voor ons wanneer u grasland of bouwland wilt laten injecteren? Ons mestverwerkingsbedrijf neemt u het gehele proces uit handen. Van het aanleveren van de vloeibare mest tot het uitrijden. We kunnen zorgen voor een container vloeibare mest. Met onze zelfrijder injecteren wij de vloeibare mest vervolgens eenvoudig en snel in ieder grasland en akkerland.

Contacteer ons om uw bouwland te injecteren

Wilt u onze professionals inschakelen voor het injecteren van uw bouwland en grasland? Contacteer Renske’s BVBA voor alle mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@renskes.be. Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar +32 14 65 88 36 of +32 478/31 92 72.